کتاب آندرستندینگ شورت استوری Understanding Short story شناخت داستان

Understanding Short story شناخت داستان

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • عنوان کتاب به فارسی: آندرستندینگ شورت استوری
  • نویسنده: Dr. Reza Deedari, Mojgan Mansouri
  • ناشر: رهنما
  • شابک: 9789646951020
فروشنده فروشنده: Cofezaban
آماده ارسال ناموجود
300,000
220,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط

توضیحات کتاب Understanding Short story شناخت داستان


کتاب Understanding Short story شناخت داستان مجموعه‌ای از برترین  داستان‌های کوتاه جهان و حاوی تمامی نکاتی‌ست که برای نوشتن داستان لازم  است. کتاب Understanding Short story شناخت داستان برای ارائه به دانشجویان  رشته‌های گرایش زبان به قلم تحریر درآمده است.

هدف کتاب  Understanding Short story شناخت داستان استفاده‌ی بهینه و بهره‌وری از  ادبیات انگلیسی توسط دانشجویان بوده و تمام داستان‌هایی که برای تحقق این  هدف لازم هستند در کتاب Understanding Short story شناخت داستان گردآوری  شده‌اند. روش مطالعه‌ی کتاب Understanding Short story شناخت داستان به این  صورت است که ابتدا، داستان‌ها خوانده شده و سپس در گروه‌های متشکل از  دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و در آخر، دانشجویان باید به  تنهایی به بررسی زوایای آن بپردازند. پیشنهاد نویسنده‌، مطالعه‌ی مطالب  کتاب Understanding Short story شناخت داستان در کلاس و بررسی آن‌ها به  صورت گروهی است و پس از این که نظرات و تحلیل‌ها در کلاس به اشتراک گذاشته  شد، هر فرد باید با توجه به پیش زمینه‌ای که پیدا کرده است و به تنهایی، به  نتیجه‌ی نهایی برسد.

ساختار کتاب Understanding Short story شناخت داستان
برای آشنایی بهتر شما، عناوین کتاب Understanding Short story شناخت داستان که 52 عنوان هستند ذکر شده‌اند:

The Short Story
The Art of Writing Short Stories
The Story-Teller
Bright Moment
The Myth of Hercules
Thank You Ma’am
The day I got Lost
The Apple Tree
The Japanese Quince
The widow And The Parrot
Tears, Idle Tears
Loveday’s Little Outing
The Quest
The School
I Can Play “Schools”
A Hen And Some Eggs
Christmas Day In The Morning
Concerto
The Girl Who Hunted Rabbits
The Laugher
The Wild Dick’s Nest
A Night At a Cottage
The Women Who Had No Eye For Small Details
A Mother In Mannville
The Phoenix
Some Of Us Had Been Threatening Our Friend Colby
Chickamauga
Indian Camp
The Killers
In Another Country
A Day’s Wait
Cat In The Rain
Old Man At The Bridge
Old MR. Marblehall
Flowering Judas
A Visit To Grandpa’s
An Honest Thief
The Laughing Man
My Sun My Murderer
Where Is Voice Coming From
The Most Dangerous Game
Heartache
The Strength of God
The Lottery
Clementina
A Rose For Emily
The Ambitious Guest
A Hunger Artist
A Country Doctor
The Fall of The House of Usher
Glossary Of Literary Terms
Biographical Notes
درباره‌ی نویسندگان کتاب Understanding Short story شناخت داستان
رضا دیداری، استادیار ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب است.

مژگان منصوری استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز می‌باشد.

چیستی و تاریخچه‌ی ادبیات انگلیسی
ادبیات انگلیسی (English Literature) به مجموع متون، تصنیف و اشعاری گفته  می‌شود که توسط نویسندگان، شاعران و سخنوران به زبان‌ انگلیسی به رشته‌ی  تحریر در آمده است. گستردگی زبان انگلیسی سبب شده تا نویسندگان و ادبای  بزرگ تاریخ، آثاری به این زبان خلق کنند. رشته‌ی ادبیات انگلیسی نیز از  رشته‌های پرطرفدار دانشگاهی در سرتاسر جهان بوده و در بین دانشجویان از  محبوبیت فراوانی برخوردار است.

تاریخچه‌ی ادبیات انگلیسی
اگر قصد بررسی تاریخچه‌ی ادبیات به طور کلی را داشته باشیم، چهار دسته‌ی اصلی زیر را باید مورد بررسی قرار دهیم:

ادبیات  انگلیسی باستان (آنگلوساکسون) ادبیات مکتوبی است که ساکسون‌ها و دیگر قبایل  ژرمن -مانند جوت‌ها و آنگل‌ها- پس از اتمام جنگ با رومیان و ساکن شدن در  انگلستان از خود به جا گذاشتند؛ این نوع از ادبیات با ورود نورمن‌ها پایان  یافت. ژانرهای این ادبیات اشعار حماسی، تذکره‌ی بزرگان، خطابه‌های مذهبی،  ترجمه‌هایی از کتاب مقدس، آثار حقوقی، شرح وقایع، چیستان و مواردی از این  قبیل می‌باشد. به طور کلی 400 نسخه خطی از این نوع ادبیات باقی مانده است.
ادبیات انگلیسی میانه در سده‌ی 12 میلادی به عنوان سبک نوینی از ادبیات به  میان آمد و می‌توان گفت نخستین گونه‌ایست که برای خوانندگان و شنوندگان  معاصر قابل درک است. ترجمه‌های انجیل به انگلیسی میانه، کمک زیادی در تبدیل  زبان انگلیسی به زبانی ادبی کرده‌اند. سه دسته‌ی اصلی آن، ادبیات مذهبی،  عشق درباری و آرتوری است. این نوع ادبیات نیز 331 سال در بین مردم رواج  داشت و پس از آن استاندارد چنسری -زبان انگلیسی رایج در لندن- جایگزین آن  شد و به صنعت چاپ سامان داد.
دوران مدرن اولیه شامل دوره‌هایی ماند ادبیات رنسانس، دوران الیزابتی،  دوران جاکوبی، دوره بازگشت سلطنت و دوران آگوستین است. در پی معرفی صنعت  چاپ، ادبیات بومی در انگلستان شکوفا شد و الهام‌بخش نیایش سرایی‌های محلی  شد. کتاب ادعیه عمومی که تاثیر عمیقی بر ادبیات انگلیسی داشت نیز در همین  دوره به تحریر در آمد. در این دوره نمایشنامه‌های بزرگی با دو لحن درباری و  عامیانه خلق شد و می‌شود گفت نویسندگان این آثار، همگی از الگوهای  ایتالیایی خود تاثیر گرفته بودند. شکسپیر پس از مرگ به چهره‌ی ادبی مشهور  دوره جاکوبی بدل شد، و متاثر از ادبیات لاتین دست به آفرینش تیپ یا کاراکتر  زد؛ اگرچه او هجونویس قهاری نیز بود و همواره رد طنزی ظریف در آثار وی  قابل مشاهده است.
ادبیات در سده‌ی 19 و دوره‌ی رمانتیسیسم انقلابی دیگر بود که منشا آن جنبش  رمانتیسم بود. این جنبش، جنبشی فکری، ادبی و هنری بود که سبب پیدایش  افسانه‌های غنایی شد. می‌توان گفت نخستین شاعران رمنس نوع جدیدی از گرایش  به احساسات و درونگرایی را به ارمغان آوردند.
دوره رمان آمریکایی (از رمانتیسم تا واقع گرایی) توسط نویسندگان ساکن  مستعمرات انگلستان آغاز شد که مصمم بودند تا به برتری پایان‌ناپذیر  داستان‌های بریتانیا پایان دهند. آن‌ها خالق داستان کوتاه، و مبدع  داستان‌های جنایی بودند. جنبش رمانتیسیسم که پیش از این غالب بود سبب شد تا  بذر مکتب تعالی‌گرایی در ذهن نویسندگان کاشته شود. داستان‌های تخیلی نیز  در این دوره بازار گرمی داشتند و آثار ارزشمندی از قبیل عمو سیلاس، کارتیلا  و دراکولا به تحریر درآمدند و ژانرهای ادبیات خون‌آشامی، داستان وحشت،  داستان گوتیک و مواردی از این دست را تکمیل کردند. شخصیت پردازی شرلوک  هولمز نیز نمونه‌ای درخشان از این ژانر محسوب می‌شود. از دیگر ژانرهای این  دوره می‌توان به ژانر دنیای گمشده -متاثر از کشفیات باستان‌شناسان و زندگی  ماجراجویان- اشاره کرد.
ادبیات کودک در این دوره به عنوان ژانری جداگانه رشد کرد و آثاری به یاد  ماندنی همانند آلیس در سرزمین عجایب، جزیره‌ی گنج و پیتر خرگوشه در این  دوره خلق شد.
ادبیات انگلیسی در سده‌ی 20 وارد دوره‌ی مدرنیسم شد و ادبیات نوگرا را آغاز  کرد. این تغییر رویکرد حاصل سرخوردگی نسبت به قطعیت، محافظه‌کاری و باور  به ایده‌ی حقیقت عینی -که بر ادبیات ویکتوریایی حاکم بود- روی داد. از  افراد تاثیر گذار بر این جنبش می‌توان به داروین، ماخ، نیچه و فروید اشاره  کرد.
پست‌مدرنیسم به نوعی پایان دوره‌ی مدرنیسم بود و در حقیقت ادامه‌ی  آزمایش‌های نویسندگان دوره‌ی مدرن در فنون پراکنده‌سازی، تناقض‌نمایی و  واکنش به ایده‌های روشنگرانه‌ای بود که در تاروپود ادبیات مدرنیست‌ها پنهان  بود. در ادبیات پست‌مدرن -درست مانند پست‌مدرنیسم نیز- توافق دقیقی بر  شاخصه‌های این حوزه وجود ندارد.

عنوان کتاب به فارسی
آندرستندینگ شورت استوری
نویسنده
Dr. Reza Deedari, Mojgan Mansouri
ناشر
رهنما
شابک
9789646951020
سال چاپ
1404
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
تعداد صفحات
446
زبان کتاب
انگلیسی
فایل صوتی
ندارد
نوع چاپ
سیاه و سفید
مناسب برای
بزرگسالان
سطح
Academic
نوع کاغذ
تحریری

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...