محصولات مرتبط
كتاب د استادی آف لنگوویج ویرایش هفتم The Study of Language 7th Edition by Gorge Yule جورج یول
کتاب آندرستندینگ لنگوویج تیچینگ Understanding Language Teaching: From Method to Post-Method کوماراوادی ولو
کتاب ان اینتروداکشن تو سوشولینگوییستیکز ویرایش چهارم An Introduction to Sociolinguistics 4th Edition
کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش
در سالیان اخیر تدریس و یادگیری زبان دوم خصوصاً مفهوم روش در تئوری و در عمل، با پستی و بلندیهای اساسی روبهرو بودهاست. با وجود موافقان و مخالفان، پساروش به عنوان یک جایگزین مناسب و عملی برای از بینبردن کاستیهای مفهوم محدودکننده روش محسوب شدهاست. هدف کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش، بررسی دیدگاهها و درک آموزش زبان انگلیسی از روش تا پساروش بودهاست. در حقیقت، نویسنده بهدنبال روشنکردن شرایط پساروش با در نظر گرفتن نیازها بوده و میتوان گفت که این کتاب یک راهنمای جامع در حوزه زبان است.
آموزش یک زبان خارجـی تحت تأثیر سـه بخش فلسـفه، روانشـناسی و زبانشـناسی اسـت. فلسـفه یعنی چگونگـی ادراک مـا از جهـان خـارج، روانشـناسی یعنی روش یادگیری و زبانشـناسی چگونگی گستردگی زبان را مورد بررسی قرار میدهد. پس مدرس زبـان بایـد از فلسـفه، روانشـناسی و زبانشـناسی آگاهی داشته باشد. کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش، نگاهی کامل به این دیدگاهها دارد و تمامی مباحث مرتبط با آموزش زبان دوم را شامل میشود. این کتاب را به تمام علاقهمندان به حوزه زبان پیشنهاد میکنیم.
منبعی برای آموزش نوین زبان: معرفی کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش
کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش تلاش میکند در ده فصل از نگاهی جدید به بررسی آموزش زبان بپردازد. در این کتاب سه موضوع زبان، آموزش و زبانآموز بررسی میشود. سه فصل اول کتاب هر کدام از این سه مفهوم را تشریح میکند. فصل چهارم بهطور خلاصه، روشهای آموزش زبان را توضیح میدهد.
در سه فصل پنجم تا هفتم روشهای آموزش زبان برپایه هر کدام از سه بخش ذکر شده یعنی زبان، زبانآموز و آموزش توضیح داده میشود و در سه فصل آخر کتاب مفهوم پساروش تشریح و پساروشهای آموزش زبان معرفی میگردد.
کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش چه چیزی را آموزش میدهد؟
کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش سعی کرده تا دیدگاهی کلی و دقیق از آموزش زبان به مخاطب معمولی و حرفهای بدهد. در پایان هر فصل یک بخش نتیجهگیری وجود دارد که مطالب بیانشده در فصل را جمعبندی کرده و ارتباط آن با فصل بعد را مشخص نمودهاست.
در فصل اول این کتاب به زبان از سه دید نظام زبان، مکالمه و ایدئولوژی نگاه میشود و دو عامل زبانی و کاربردی در آموزش زبان تعریف میگردد.
در فصل دوم بررسی مفهوم درونیافت زبانی و معرفی عوامل تعاملی در نظر گرفته شدهاست. در فصل سوم نیز تعامل و برنامه درسی تشریح میشود.
فصل چهارم کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش از بخش تئوری وارد تشریح روشهای آموزش زبان میشود. در این فصل اصطلاحات کاربردی آموزش زبان توضیح داده میشود. در فصل پنجم عوامل تاریخی، روانشناختی و زبانشناختی تشریح شده و اصول تئوری و روش کلاسی این شیوه توضیح داده میشود. فصل ششم به شرح نسخههای اولیه و جدید روش زبانآموز محور میپردازد و دیدگاه ارتباطی آموزش زبان، انتقادات وارد به آن و راه حل مشکلات آن شرح داده میشود. در فصل هفتم نیز روش آموزش محور مورد بررسی قرار گرفتهاست.
فصل هشتم کتاب مفهوم روش را تشریح میکند و اهداف مخالفان روش، بیان و مفهوم جدید پساروش معرفی میشود. فصل نهم کتاب به چارچوبهای استرن، تمرین اکتشافی آلرایت و کوماراوادیولو می پردازد. در فصل پایانی کتاب نیز جایگاه پساروش و مشکلات موجود در جایگزینی آموزش زبان از روش به پساروش بررسی میگردد.
در پایان کتاب منابع به زبان انگلیسی، مشخصات افراد و نویسندگان به زبان فارسی، مشخصات موضوعی به زبان فارسی و واژهنامه فارسی انگلیسی بهچشم میخورد.
مزایای کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش نبست به کتابهای دیگر
نکته حائز اهمیت درباره کتاب درک آموزش زبان از روش تا پساروش این است که در یک بخش جداگانه که از سه فصل تشکیل شده به پساروشهای آموزش زبان نیز پرداخته شدهاست.
دیدگاه خود را بنویسید